DIY Colorful Baby’s Breath Garland

0
DIY Colorful Baby’s Breath Garland

Αυτή η ανάρτηση υποστηρίζεται από Montana Gold. Όλες οι απόψεις που εκφράζονται είναι δικές μου. Σας ευχαριστούμε που υποστηρίζετε τις επωνυμίες που διατηρούν το The Crafted Life Making!

DIY Colorful Baby's Breath GarlandΜέχρι αυτό το σημείο της ζωής μου, ποτέ δεν σκέφτηκα πάρα πολύ την αναπνοή του μωρού. Ήταν πάντα ένα βασικό λευκό λουλούδι πλήρωσης. Αλλά όλα άλλαξαν μόλις ανακάλυψα ότι μπορείτε να δώσετε στην αναπνοή του μωρού μια πολύχρωμη ανανέωση με σπρέι! Αυτή η DIY Colorful Baby’s Breath Garland είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να έχετε υψηλό αντίκτυπο, οικονομικά φιλικά λουλουδάκια στο γάμο σας ή στην επόμενη εκδήλωση. Και είναι πραγματικά τόσο απλό όσο ακούγεται.

Δείτε πώς:

Βαφή ψεκασμού Montana GOLD

Τι θα χρειαστείτε

– Ανάσα μωρού
Βαφή ψεκασμού Montana GOLD
– Γάντια
– Κουβάδες
– Συρματοπλεγμα
– Γραβάτες με φερμουάρ
– Άγκιστρα εντολών
– Ψαλίδι ή ψαλίδι

Χρησιμοποίησα μπογιά σε σπρέι Montana GOLD στα χρώματα: σοκ ροζ, σοκ ροζ ανοιχτό, παστέλ γαρίδας, σοκ πορτοκαλί φως, κίτρινη καμπίνα, ανοιχτό μαλαχίτη, μπλε baby, μπλε μαγικό και ανοιχτό λιλά. Δεν μπορώ να προτείνω αρκετά αυτό το σπρέι, ειδικά αν θέλετε πραγματικά να σκάσουν τα χρώματά σας.

Όταν πρόκειται να παραγγείλετε την αναπνοή του μωρού, θα θέλετε να αγοράσετε χύμα για την καλύτερη προσφορά. Παρήγγειλα 300 στελέχη και ο μανδύας μου έχει διάμετρο 68″. Δεν χρησιμοποίησα και τα 300 στελέχη, οπότε μου περίσσευαν μερικά στο τέλος. Θα μπορούσατε εύκολα να χρησιμοποιήσετε τα υπολείμματα για να κάνετε μικρότερες ρυθμίσεις για εμφάνιση σε άλλα μέρη.

DIY Colorful Baby's Breath GarlandΘα θέλετε να κρατήσετε την αναπνοή του μωρού σας σε νερό μέχρι να είστε έτοιμοι να φτιάξετε τη γιρλάντα σας. Μπορείτε να πιάσετε κουβάδες στο κατάστημα σιδηρικών για να τα κρατήσετε ενυδατωμένα και ενωμένα. Αυτό θα διευκολύνει επίσης τη βαφή τους.

Μην ξεχάσετε να βάλετε σε αυτές τις άκρες, ειδικά αν παραγγείλατε τα λουλούδια σας online! Αυτό θα τους βοηθήσει να απορροφήσουν λίγο επιπλέον νερό πριν το βάψιμο.

Πώς να βάψετε το Baby's BreathΠώς να ζωγραφίσετε την αναπνοή του μωρού

Για να προσθέσετε χρώμα στη γιρλάντα σας, θα θελήσετε να βάψετε με σπρέι την αναπνοή του μωρού σας 1 ημέρα πριν τη συναρμολόγηση. Το να βάψετε τα λουλούδια πριν κατασκευάσετε τη γιρλάντα σας θα σας δώσει τη δυνατότητα να δουλέψετε με περισσότερα χρώματα. Δείτε πώς:

1. Αποθηκεύστε την αναπνοή του μωρού σας σε έναν κουβά, διευκολύνοντας τη βαφή των λουλουδιών με σπρέι, παρέχοντάς τους ταυτόχρονα πρόσβαση στο νερό. Δεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε πολύ για το βάψιμο των μίσχων. Απλώς φροντίστε να μην γεμίσετε υπερβολικά τον κάδο, ώστε να μπορείτε ακόμα να έχετε πρόσβαση σε όλες τις κορυφές των λουλουδιών.

2. Δουλεύοντας έξω σε καλά αεριζόμενο χώρο, βάψτε με σπρέι την αναπνοή του μωρού σας. Δεν θέλετε να μουσκέψετε τα λουλούδια με μπογιά, αλλά περάστε από πάνω τους με σύντομες, σαρωτικές εκρήξεις χρώματος. Βοηθάει να φοράτε γάντια, ώστε να μπορείτε να περνάτε το χέρι σας μέσα από τα λουλούδια. Εφαρμόστε χρώμα μέχρι να πετύχετε την επιθυμητή απόχρωση.

3. Καθώς ζωγραφίζετε, φροντίστε να μετακινείτε την αναπνοή του μωρού, ώστε να έχετε πρόσβαση στα άνθη χαμηλότερα στους μίσχους. Και πάλι, τα γάντια είναι πολύ χρήσιμα για αυτό το έργο!

4. Αφήστε να στεγνώσει πλήρως για περίπου 24 ώρες. Αυτό θα βοηθήσει να εξαφανιστεί η μυρωδιά του σπρέι.

Spray Painted Baby's Breath

Πώς να φτιάξετε μια DIY πολύχρωμη βρεφική γιρλάνταΠώς να φτιάξετε μια γιρλάντα για την αναπνοή ενός μωρού

Τώρα που έχετε πολύχρωμη βρεφική ανάσα, ήρθε η ώρα να συναρμολογήσετε τη γιρλάντα!

1. Για να δώσετε τη δομή της γιρλάντας σας, κυλήστε το σύρμα κοτόπουλου σας σε σωλήνες. Εάν έχετε περισσότερα από ένα κομμάτια σύρμα κοτόπουλου, φροντίστε να τα δέσετε με φερμουάρ.

2. Για να στερεώσετε τη γιρλάντα σας στον μανδύα, χρησιμοποιήστε μια λωρίδα εντολών με γάντζο. Θα πρέπει να μπορείτε να σύρετε τη γιρλάντα κοτόπουλου απευθείας στο γάντζο. Αυτό θα σταματήσει το κοτοκαλώδιό σας να μετακινηθεί από τη θέση του.

Φτιάχνοντας γιρλάντα αναπνοής μωρού3. Κόψτε τα λουλούδια σας από τους μίσχους. Αυτό θα ποικίλλει ανάλογα με το μέγεθος του σύρματος κοτόπουλου σας, αλλά ένας καλός εμπειρικός κανόνας είναι να μην έχετε μίσχους μακρύτερους από το εσωτερικό του σωλήνα σας. Πραγματικά θα δείτε μόνο τις κορυφές του λουλουδιού στη γιρλάντα, αλλά αν έχετε λίγο μίσχο θα βοήθεια με την τοποθέτηση.

4. Συνεχίστε να προσθέτετε τα λουλούδια σας στο σύρμα κοτόπουλου μέχρι να χορτάσει! Η χρήση διαφορετικών υψών και χρωμάτων δίπλα-δίπλα θα σας βοηθήσει πραγματικά να αποκτήσετε διάσταση. Θέλετε να είστε σίγουροι ότι κανένα σύρμα ή τρύπες κοτόπουλου δεν είναι βιώσιμες όταν τελειώσετε.

DIY Colorful Baby's Breath Garland5. Μόλις το κοτοσύρμα γεμίσει τελείως, τελειώσατε!

Αυτή η πολύχρωμη γιρλάντα αναπνοής του μωρού μπορεί να περάσει μια μέρα χωρίς νερό. Στη συνέχεια, τα λουλούδια θα αρχίσουν να στεγνώνουν. Δεν θα χάσουν το χρώμα τους, αλλά θα μικρύνουν σε μέγεθος, κάτι που μπορεί να αποκαλύψει κάποια σημεία στη γιρλάντα σας. Εάν το φτιάχνετε για μια εκδήλωση, προτείνω να το ρυθμίσετε την ίδια μέρα.

Αλλά, εάν πρέπει να ρυθμίσετε την προηγούμενη ημέρα, έχετε δύο επιλογές:

1. Εισαγάγετε floral αφρό μέσα στο σύρμα κοτόπουλου για να δώσετε στα λουλούδια συνεχή πρόσβαση στο νερό.

2. Τοποθετήστε τη γεμάτη γιρλάντα το προηγούμενο βράδυ (χωρίς νερό) και στη συνέχεια την ημέρα της εκδήλωσης, επιστρέψτε με φρέσκια αναπνοή του μωρού για να γεμίσετε τυχόν τρύπες.

Πολύχρωμη βρεφική ανάσαΑν έπρεπε να ξανακάνω τον γάμο μας από την αρχή, θα γέμιζα απολύτως τον χώρο μας με αυτές τις γιρλάντες. Αλλά μου αρέσει επίσης η ιδέα να φτιάχνω μικρότερες, πολύχρωμες ανθοδέσμες και με αυτή τη μέθοδο.

Λοιπόν, τι νομίζεις?! Θα βάφατε ποτέ με σπρέι την αναπνοή του μωρού;

Wedding DIY: Colorful Baby's Breath GarlandDIY Colorful Baby's Breath Garland

Spray Painted Baby's Breath Wedding DIY: Colorful Baby's Breath Garland

Schreibe einen Kommentar