Το δεύτερο άλμπουμ του Cody Manson „E=MC Skelter“ Further Cements Him as the Future of LSP (Αναθεώρηση άλμπουμ)

5
Το δεύτερο άλμπουμ του Cody Manson „E=MC Skelter“ Further Cements Him as the Future of LSP (Αναθεώρηση άλμπουμ)

Αυτό είναι το δεύτερο άλμπουμ από το Cleveland emcee Cody Manson. Τα τελευταία χρόνια, βρίσκεται σε μια κολασμένη μετέωρη άνοδο στο underground είτε υπογράφει στη Lyrikal Snuff Productionz είτε εγκαταλείπει το πλήρες ντεμπούτο του Ψυχοδραστική ανήμερα των Χριστουγέννων πριν από δύο χρόνια είχε ευρεία αναγνώριση. Αλλά υπό το πρίσμα των γενεθλίων του και της περιοδείας The Generations of Snuff που ξεκίνησε το περασμένο Σαββατοκύριακο, ο Cody γιορτάζει πέφτοντας E=MC Skelter.

Το „Shiv“ είναι ένα εκρηκτικό ανοιχτήρι παγίδας που παράγεται από τους Devereaux & Lex Luger με όλους τους ανθρώπους που μιλούν για γαμημένο κόσμο, ενώ το „Snuff Flick“ με τον Darby O’Trill βρίσκει τους 2 να διακηρύσσουν απόκοσμα ότι θα μετατρέψουν το πάρτι σας σε ταινία τρόμου πολύ γρήγορα . Το „Un-Birthday“ ακολουθεί μια πιο ζωντανή διαδρομή παγίδας χάρη στο $crim του $uicideboy$ που καλωσορίζει τους πάντες στο funhouse του, αλλά στη συνέχεια ο Slasher Dave κυκλοφόρησε το βομβιστικό „Gross“ που περιγράφει λεπτομερώς ένα αποκύημα της φαντασίας του Cody.

Εν τω μεταξύ, στο „Goat“, έχουμε τον Cody να επιστρέφει στον ήχο της παγίδας και να μιλάει για την ανάγκη να πάρει το χαρτί του σωστά που οδηγεί στο „No Talkin'“ ακολουθώντας δυσοίωνα το διάλειμμα προφορικού λόγου „Free Huncho“, συμβουλεύοντας όλους ότι πρέπει να ρισκάρετε. κερδίζω το παιχνίδι. Ο „Jackie Chan“ μιλά επιθετικά για αυτόν που κλωτσάει τις πόρτες στο ίδιο πνεύμα με τον τίτλο του ηθοποιού λίγο πριν το „Hockey Bag“ συνδυάσει μερικά κουδουνάκια και καπέλα θυμίζοντας ότι πραγματικά το έβγαλε από το λούκι.

Το „Voices“ έχει αυτή την απίστευτα κολασμένη ατμόσφαιρα στην παραγωγή, μιλώντας για το ότι βρισκόταν στα πρόθυρα της παραφροσύνης προτού ο Ghostemane κολλήσει μαζί του για το αποτρόπαιο „Feeble“ με τις εξομολογήσεις και των δύο MC οι δαίμονές τους πήραν το καλύτερο. Το τραγούδι „Thrillz“ γυρίζεται για μια νοσηρή αισθητική εξηγώντας τα πράγματα που κάνουμε για να κυνηγήσουμε τέτοια, ενώ το προτελευταίο κομμάτι „Love Me“ είναι μια βαριά μπαλάντα που αγγίζει την καρδιά. Το „Tears of a Clown“, ωστόσο, τελειώνει το άλμπουμ με μερικά groovy γλείψιμο κιθάρας που παραδέχεται ότι δεν μπορεί να κρυφτεί από την προσοχή ή να ξεφύγει από τη φήμη.

Πάντα μου αρέσει να βλέπω καλλιτέχνες να ξεπερνούν τον εαυτό τους με κάθε άλμπουμ που βγάζουν και αυτό ακριβώς κάνει ο Cody E=MC Skelter. Η παραγωγή έχει βελτιωθεί τρομερά σε σύγκριση με τους Psychoactive, η έλλειψη χαρακτηριστικών είναι μια ωραία πινελιά αφού ήταν σε όλο το ντεμπούτο και ο Cody στιχουργικά είναι ό,τι καλύτερο έχει ακούσει ποτέ.

Βαθμολογία: 9/10

Schreibe einen Kommentar