Πώς να φτιάξετε ένα πουλόβερ για το Halloween

0
Πώς να φτιάξετε ένα πουλόβερ για το Halloween

Πώς να φτιάξετε ένα πουλόβερ για το Halloween με ένα χαριτωμένο σίδερο φαντασμάτων σε αυτοκόλλητο βινυλίου!Λοιπόν αυτό είναι, το πιο χαριτωμένο πράγμα που έχω φτιάξει ποτέ στη ζωή μου. Μπορώ να συνταξιοδοτηθώ τώρα.

Αφού σχεδίασα μερικές ιδέες για το Halloween στο iPad μου, σκέφτηκα ότι θα ήταν διασκεδαστικό να τις βγάλω από την οθόνη και στις χειροτεχνίες μου για φέτος. Και τι πιο τέλειο για το φθινόπωρο από ένα πουλόβερ για το Halloween;!

Ξέρω ότι μπορεί να σκέφτεστε, καλά, δεν έχω μηχανή κοπής, δεν μπορώ να κάνω αυτό το έργο. Αλλά είμαι εδώ με καλά νέα! Πράγματι, έκανα το αυτοκόλλητο βινυλίου διαθέσιμο στο κατάστημά μου, έτσι ώστε ο καθένας να μπορεί να αναδημιουργήσει αυτό το πουλόβερ. Απλώς ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες για το πώς να εφαρμόσετε σίδερο βινύλιο και θα είστε έτοιμοι!

Ας μπούμε κατευθείαν στο DIY – δείτε πώς να φτιάξετε ένα πουλόβερ για το Halloween:

Πώς να φτιάξετε ένα πουλόβερ για το Halloween με τη μηχανή σας!

Υλικά για DIY Halloween πουλόβερ

Αυτή η ανάρτηση περιέχει συνδέσμους συνεργατών

– Βαμβακερό φούτερ ή μακρυμάνικο πουκάμισο
Iron-On βινύλιο
– Κοπτικη ΜΗΧΑΝΗ (Αδελφός ή Cricut)
Εργαλεία ζιζανίων
Πακέτο Halloween SVG
Εύκολο πάτημα ή σίδερο χωρίς τρύπες στο κάτω μέρος

Τα καλά νέα για αυτό το έργο είναι ότι έχω κάνει αυτή την εικόνα φαντασμάτων διαθέσιμη για όσους δεν διαθέτουν μηχανή κοπής! Μπορείτε να το πάρετε στο κατάστημά μου εδώ.

Εάν θέλετε να κόψετε μόνοι σας το βινύλιο, έχω σχεδιάσει επίσης ένα σετ 14 εικονογραφήσεων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Απλώς κατεβάστε, αποσυμπιέστε το αρχείο και θα είστε έτοιμοι. Υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές για το τι μπορείτε να φτιάξετε με αυτό το Halloween Bundle. Τέχνη τοίχου, ένα κόλπο ή λιχουδιά, χαλκομανίες για τον καθρέφτη σας και η λίστα συνεχίζεται! Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε τα αρχεία SVG + PNG από το κατάστημά μου!

Πώς να φτιάξετε ένα πουλόβερ για το Halloween με τη μηχανή σας!Πώς να κόψετε το βινύλιο μεταφοράς θερμότητας

Μερικές μόνο συμβουλές που πρέπει να έχετε κατά νου καθώς ρυθμίζετε τα αρχεία σας για κοπή:

1. Λόγω του τρόπου με τον οποίο το μηχάνημα θα κόψει την εικόνα, θα θέλετε να αντικατοπτρίσετε το σχέδιο έτσι ώστε να κόβεται όπως βλέπετε εδώ.

2. Τοποθετήστε το βινύλιο μεταφοράς θερμότητας στο χαλάκι σας με τη γυαλιστερή πλευρά προς τα κάτω. Ρυθμίστε τη μηχανή σας ώστε να μπορεί να κόβει βινύλιο.

3. Αφού κόψετε το βινύλιο σας με το μηχάνημά σας, ήρθε η ώρα να καθαρίσετε το σχέδιό σας. Αφαιρέστε όλα τα μέρη που δεν θέλετε να υπάρχουν στο πουλόβερ σας. Όποιο βινύλιο έχει μείνει στο εξώφυλλο θα μεταφερθεί στο πουλόβερ σας.

Το αυτοκόλλητο σας είναι τώρα έτοιμο για σιδέρωμα!

Πώς να φτιάξετε ένα πουλόβερ για το HalloweenΠώς να εφαρμόσετε βινύλιο σιδήρου

Επειδή θα ασκείτε θερμότητα και πίεση, είναι καλύτερο να έχετε ένα θερμικό χαλάκι κάτω από το πουλόβερ σας για να προστατεύσετε την επιφάνεια εργασίας σας. Βεβαιωθείτε ότι το ρούχο σας είναι φτιαγμένο από βαμβάκι για να μην το κάψετε.

1. Ζεστάνετε το σίδερο στους 320°F. Μην ατμίζετε. Σιδερώστε τα ρούχα σας και, στη συνέχεια, τοποθετήστε την πλευρά του βινυλίου σας προς τα κάτω. Θέλετε το πλαστικό φύλλο, γνωστό και ως το φύλλο κάλυψης, να είναι αυτό με το οποίο έρχεται σε επαφή το σίδερο. Αυτή η διαδικασία λειτουργεί πραγματικά καλύτερα με το Εύκολο πάτημα ή με σίδερο που δεν έχει τρύπες στο κάτω μέρος.

2. Σιδερώστε το αυτοκόλλητό σας στη θέση του ασκώντας πίεση για 10-15 δευτερόλεπτα κάθε φορά. Μπορεί να χρειαστεί να σιδερώσετε για περισσότερο χρόνο, απλώς ελέγξτε το σχέδιο καθώς προχωράτε και μην αφαιρέσετε το κάλυμμα. Θέλετε επίσης να κρατήσετε το σίδερο σας ακίνητο. Εάν μετακινείτε το σίδερο, υπάρχει πιθανότητα να μετακινήσετε το εξώφυλλο και να καταστρέψετε το σχέδιό σας.

3. Μπορείτε να γυρίσετε το πουλόβερ σας από μέσα προς τα έξω και να σιδερώσετε το πίσω μέρος του σχεδίου σας για να ασφαλίσετε πραγματικά τη χαλκομανία.

4. Πριν αφαιρέσετε το φύλλο καλύμματος, ελέγξτε αν το βινύλιο σας είναι ζεστό ή κρύο. Εάν είναι ζεστό, μπορείτε να το αφαιρέσετε αμέσως. Εάν είναι κρύο ξεφλούδισμα, θα θέλετε το σχέδιο να κρυώσει στην αφή πριν αφαιρέσετε το φύλλο καλύμματος.

Πώς να φτιάξετε ένα πουλόβερ για το HalloweenΠώς να φτιάξετε ένα πουλόβερ για το Halloween με ένα SVG Iron on Decal πακέτο HalloweenΣυμβουλές μετά τη φροντίδα

Αφού ρυθμίσετε το σχέδιό σας, μην σιδερώνετε ξανά την περιοχή. Η ζέστη μπορεί να κάνει το βινύλιο να λιώσει ακόμα και αφού φορέσετε το πουλόβερ μερικές φορές.

Αφήστε το 24 ώρες μετά την εφαρμογή πριν το πλύνετε. Για να βοηθήσει το σχέδιο να διαρκέσει λίγο περισσότερο, γυρίστε το πουλόβερ προς τα έξω για να πλυθεί και να στεγνώσει. Αυτό εξακολουθεί να είναι ένα χειροποίητο αντικείμενο, επομένως, θα πρέπει να είστε ευγενικοί με προσοχή για να το κάνετε να διαρκέσει όσο το δυνατόν περισσότερο.

Πώς να φτιάξετε ένα πουλόβερ για το Halloween με ένα φάντασμα SVG Iron on DecalΈφτιαξα τον Ryan ένα ασορτί πουλόβερ σε αντίθετα χρώματα και ανυπομονώ να τα φορέσω όσο περνάμε από τη λίστα ελέγχου ταινιών για το Halloween! Το φθινόπωρο είναι επιτέλους εδώ!

Αν φτιάξετε ένα πουλόβερ αυτό το Halloween, ή οτιδήποτε άλλο χρησιμοποιώντας το πακέτο εικονογράφησης για το Halloween, κάντε tag με (@thecraftedlife) για να δω τη χαριτωμένη ομορφιά!

Πώς να φτιάξετε ένα πουλόβερ για το Halloween με ένα SVG Iron on Decal πακέτο Halloween

Schreibe einen Kommentar