Πώς να βάψετε με σπρέι μια μπάλα ντίσκο

0
Πώς να βάψετε με σπρέι μια μπάλα ντίσκο

Αυτή η ανάρτηση υποστηρίζεται από Κονσέρβες της Μοντάνα. Όλες οι απόψεις που εκφράζονται είναι δικές μου. Σας ευχαριστούμε που υποστηρίζετε τις επωνυμίες που διατηρούν το The Crafted Life Making!


Το να ζωγραφίζετε μπάλες ντίσκο μπορεί να είναι ένας διασκεδαστικός και δημιουργικός τρόπος για να προσθέσετε μια μοναδική πινελιά σε κάθε δωμάτιο.  Είναι εύκολο να μεταμορφώσετε οποιαδήποτε βασική μπάλα ντίσκο σε μια πολύχρωμη έκδοση.  Μάθετε πώς να βάφετε μπάλες ντίσκο με αυτό το εύκολο DIY!Τώρα δεν έχω συναντήσει ποτέ μια ντίσκο μπάλα που δεν μου άρεσε. Πραγματικά, γι‘ αυτό γέμισα το τζάκι μου με αυτά. Αλλά τι θα γινόταν αν σας έλεγα ότι θα μπορούσατε να φτιάξετε πολύχρωμες μπάλες ντίσκο;! Αφού έψαξα ψηλά και χαμηλά για διασκεδαστικές πολύχρωμες επιλογές, ανακάλυψα ότι μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας. Και το μόνο που χρειάζεται είναι λίγη βαφή γυαλιού.

Δείτε πώς να βάψετε με σπρέι μια μπάλα ντίσκο:

Glass Spray Paint με το οποίο μπορείτε να βάψετε μπάλες ντίσκοΥλικά DIY

– Ντίσκο Μπάλα
Γυαλί Μοντάνα (Χρησιμοποίησα Frosted Teal, Frosted Mint και Frosted Bay Blue)
– Γάντια
– Κάδοι + μια ράβδος πείρου
– Αυτοκόλλητα Washi (προαιρετικά)

Το Montana Glass Paint θα δώσει στην μπάλα της ντίσκο σας ένα όμορφο εφέ παγωμένου γυαλιού θάλασσας. Εάν εξακολουθείτε να θέλετε η μπάλα της ντίσκο να αντανακλά το φως, σας συνιστώ να χρησιμοποιήσετε αυτοκόλλητα ή ταινία washi για να διατηρήσετε μέρος της μπάλας ασημί.

Ρυθμίστε πώς να ζωγραφίζετε μπάλες ντίσκοΤο Ρύθμιση

Κάθε φορά που εργάζεστε με βαφή ψεκασμού, φροντίστε να εργάζεστε έξω για σωστό αερισμό. Δεδομένου ότι οι μπάλες ντίσκο είναι στρογγυλές, το κλειδί σε αυτό το έργο είναι η σωστή ρύθμιση.

Χρησιμοποίησα μια ράβδο με πείρο και κουβάδες για να αναρτήσω την μπάλα της ντίσκο, δίνοντάς μου πρόσβαση σε κάθε γωνία και από κάτω για βάψιμο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οτιδήποτε έχετε στο χέρι που μπορεί να είναι παρόμοιο. Απλώς να έχετε κατά νου ότι μπορεί να υπάρχει υπερβολικός ψεκασμός από το χρώμα, οπότε μην χρησιμοποιείτε κάτι στο οποίο δεν θα θέλατε να βάλετε μπογιά.

Πώς να βάψετε με σπρέι μια μπάλα ντίσκο με τρία απλά βήματα!Πώς να βάψετε με σπρέι μια μπάλα ντίσκο

Τώρα που έχει στηθεί η ντίσκο μπάλα σας, το μόνο που μένει είναι να σπρέι μπογιά! Το Montana Cans Glass Paint δεν απαιτεί καμία προετοιμασία, έτσι μπορείτε να βάψετε με σπρέι τη μπάλα ντίσκο όπως είναι. Απλώς φροντίστε να το καθαρίσετε πρώτα για να αφαιρέσετε τυχόν σκόνη. Μετά τον καθαρισμό, εφαρμόστε οποιαδήποτε ταινία washi αν τη χρησιμοποιείτε. Και πάλι αυτό είναι εντελώς προαιρετικό, αλλά θα σας δώσει τα αποτελέσματα που εμφανίζονται εδώ.

Βρήκα ότι η καλύτερη εφαρμογή του χρώματος ήρθε όταν μπόρεσα να στρίψω τη μπάλα της ντίσκο ενώ ψεκάζω. Θα θελήσετε επίσης να μετακινήσετε το χέρι σας ενώ ψεκάζετε για να έχετε ομοιόμορφη κάλυψη. Όσο περισσότερες στρώσεις βαφής απλώσετε, τόσο πιο βαθύ είναι το χρώμα. Απλά φροντίστε να αφήσετε το χρώμα να στεγνώσει μεταξύ των στρώσεων.

Μετά από 6-8 ώρες θα μπορείτε να χειριστείτε τη μπάλα της ντίσκο. Αφαιρέστε τυχόν χρησιμοποιημένη ταινία washi και εμφανίστε!

Πώς να βάψετε με σπρέι μια μπάλα ντίσκο με τρία απλά βήματα!Έτσι λοιπόν βάφεις με σπρέι μια ντίσκο μπάλα! Νομίζω ότι θα ήταν τόσο διασκεδαστικό να κάνετε ένα εφέ ombre ή ακόμα και να στρώσετε τα χρώματα το ένα πάνω στο άλλο. Πραγματικά υπάρχουν ατελείωτες δυνατότητες και ανυπομονώ να δω τη συλλογή σας από πολύχρωμες μπάλες ντίσκο!

Μπάλες Ντίσκο Βαμμένες με Σπρέι

Πώς να φτιάξετε πολύχρωμες μπάλες ντίσκο

Το να ζωγραφίζετε μπάλες ντίσκο μπορεί να είναι ένας διασκεδαστικός και δημιουργικός τρόπος για να προσθέσετε μια μοναδική πινελιά σε κάθε δωμάτιο.  Είναι εύκολο να μεταμορφώσετε οποιαδήποτε βασική μπάλα ντίσκο σε μια πολύχρωμη έκδοση.  Μάθετε πώς να βάφετε μπάλες ντίσκο με αυτό το εύκολο DIY!

Schreibe einen Kommentar