Ο Royce 5’9″ κάνει το ντεμπούτο του NFT, προσφέρει στους θαυμαστές του δικαιώματα ροής στο „Caterpillar“ με τους Eminem και King Green

5
Ο Royce 5’9″ κάνει το ντεμπούτο του NFT, προσφέρει στους θαυμαστές του δικαιώματα ροής στο „Caterpillar“ με τους Eminem και King Green

Ράπερ, τραγουδοποιός, παραγωγός, ακτιβιστής της κοινότητας και επιχειρηματίας που πωλεί πλατινένιο, υποψήφιος για GRAMMY® Royce 5’9″ σήμερα ανακοινώνει τη συνεργασία του με τη Royal για να προσφέρει ένα ποσοστό από τα δικαιώματα ροής από το σινγκλ του που έχει αναγνωριστεί από τους κριτικούς.Κάμπια», με χαρακτηριστικό Eminem και King Green. Οι θαυμαστές μπορούν να συμμετάσχουν αγοράζοντας ένα Limited Digital Asset, το οποίο είναι η έκδοση της Royal για ένα NFT και είναι ενσωματωμένο με δικαιώματα μουσικής και πρόσθετα προνόμια.

Σχετικά με τη συνεργασία, ο Royce 5’9» είπε, «Η Royal έχει κάνει σοβαρά βήματα στη διασταύρωση του Web3 και της μουσικής με μερικά από τα μου αγαπημένοι δισκογραφικοί καλλιτέχνες. Είναι τιμή μου να συνεργάζομαι μαζί τους σε έναν από τους αγαπημένους μου δίσκους, μοιράζομαι την ιδιοκτησία με τους φίλους μου.”

Μοιράζοντας την ιδιοκτησία της μουσικής του με θαυμαστές, ο Royce ενώνεται με καλλιτέχνες όπως ο Nas, ο Diplo και οι The Chainsmokers δίνοντας στους θαυμαστές την ευκαιρία να τον υποστηρίξουν άμεσα και να συνδεθούν μαζί του. Τώρα οι θαυμαστές μπορούν να δημιουργήσουν μια αγαπημένη σχέση μαζί του επενδύοντας στο κομμάτι, κερδίζοντας δικαιώματα από τις μελλοντικές ροές του τραγουδιού και ξεκλειδώνοντας αποκλειστικό περιεχόμενο και εμπειρίες.

Schreibe einen Kommentar