Ο Mark 4ord Recruits XP the Marxman, The Crooked One For New Double Video Premiere „Alfred / Legacy“

10
Ο Mark 4ord Recruits XP the Marxman, The Crooked One For New Double Video Premiere „Alfred / Legacy“

Ξανά με ένα νέο οπτικοποιητή για ένα νέο έργο είναι το Westcoast eMcee και το beatmaker Mark 4ord. Η 4ord στρατολογεί λίγη βοήθεια με τη θυγατρική της Da Money Tree και τον μακροχρόνιο οικοδεσπότη The Krooked one καθώς και με το Los Angeles Native και το noise maker XP ο Μαρξμάνος για αυτό το στριμμένο παφλασμό ακατέργαστων και new wave vibes.

Αυτό το διπλό βίντεο ξεκινά με ένα κοινό νέο έργο της 4ord που ονομάζεται Alfred. το οποίο θα είναι στο άλμπουμ περιορισμένης φυσικής κυκλοφορίας 黒火 (Black Fire) στην Ιαπωνία. Αυτό το άλμπουμ παρουσιάζεται από τον Van da Rude και θα είναι διαθέσιμο στο vandarude.bandcamp.com καθώς mark4ordtraps.com αντίστοιχα.

Τα σκοτεινά γραφικά ταιριάζουν με τα σκοτεινά vibes αυτού του ορχηστρικού που παράγεται από τον Γάλλο Cease Flemmi. Το 4ord και το XP συνδυάζονται καλά με αυτόν τον οπτικοποιητή με σκούρο θέμα με όλα τα είδη των ειδικών εφέ. Το κερασάκι στην τούρτα είναι τα φρέσκα κομμάτια από τον DJ Manipulator της Da Money Trees. Ο Lil Wayne off εκείνο το χτύπημα του Papoose από πέρυσι „thought I was gunna stop“ κομμένο κάνει αυτό το ρεκόρ. «Αυτό το κοτσαδόρο του Άλφρεντ ταράζει το παιδί σου»!!

Από την άλλη πλευρά, ο επόμενος δίσκος είναι πολύ πιο χαλαρός και δημιουργεί μια εξαιρετική αντίθετη αισθητική στην πρώτη άρθρωση. Αυτό το βίντεο είναι κυρίως σε ασπρόμαυρο και φτιάχνει μια διάθεση σε αυτό το BVT Man beat. Είναι αναζωογονητικό μέχρι εδώ και δείτε τη χημεία του Mark 4ord και του Krooked One στην πίστα και την οπτική.

Δεν υπάρχει ημερομηνία για την πραγματική κυκλοφορία των άλμπουμ, αλλά μας είπαν ότι θα είναι μια έκπληξη! Εχε τα μάτια σου ανοιχτά.

Schreibe einen Kommentar