Εκτυπώσιμη λίστα ελέγχου ταινιών Halloween – The Crafted Life

0
Εκτυπώσιμη λίστα ελέγχου ταινιών Halloween – The Crafted Life

Παρακολουθήστε όλες τις τρομακτικές ταινίες αυτό το φθινόπωρο με αυτή τη λίστα ελέγχου ταινιών για το Halloween που μπορεί να εκτυπωθεί!  Απλώς κατεβάστε και εκτυπώστε στο σπίτι δωρεάν!Το φθινόπωρο είναι εδώεεεε!! Εντάξει, ίσως ιδρώνω ακόμα λίγο στη Νέα Υόρκη, αλλά δεν με νοιάζει. Υποχωρώ σε όλα τα πράγματα που φθάνουν τώρα με την ελπίδα ότι θα μπορέσω να φορέσω ένα πουλόβερ μια μέρα σύντομα.

Μετά την απάντηση στη λίστα ελέγχου χριστουγεννιάτικων ταινιών που μοιράστηκα πέρυσι, σκέφτηκα ότι θα ήταν μια διασκεδαστική ιδέα να φτιάξω μια έκδοση για το Halloween! Προσπάθησα να γεμίσω τη λίστα με κλασικά, τόσο σκηνικά όσο και τρομακτικά, καθώς και μερικές κωμωδίες. Λίγο κάτι για κάθε μέρα πριν από το Halloween.

Αν άφησα το αγαπημένο σας εκτός λίστας, ενημερώστε με για να το προσθέσω στην προσωπική μου λίστα παρακολούθησης! Δείτε πώς μπορείτε να πάρετε αυτή την ταινία για το Halloween με δυνατότητα εκτύπωσης δωρεάν:

Παρακολουθήστε όλες τις τρομακτικές ταινίες αυτό το φθινόπωρο με αυτή τη λίστα ελέγχου ταινιών για το Halloween που μπορεί να εκτυπωθεί!  Απλώς κατεβάστε και εκτυπώστε στο σπίτι δωρεάν!Έφτιαξα δύο εκδόσεις αυτής της λίστας ελέγχου ταινιών Halloween με δυνατότητα εκτύπωσης που μπορείτε να κατεβάσετε. Το ένα είναι προγεμισμένο με όλες τις ταινίες που θα δούμε φέτος. Εκτυπώστε και ακολουθήστε αν θέλετε! Η άλλη έκδοση είναι εντελώς κενή, ώστε να μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για να συμπληρώσετε τις ταινίες που θέλετε να παρακολουθήσετε εσείς και η οικογένειά σας.

ΠΩΣ ΝΑ ΕΚΤΥΠΩΣΕΤΕ

Κάντε κλικ στην έκδοση της εκτυπώσιμης λίστας ελέγχου ταινιών Halloween που θέλετε παρακάτω. Θα σας μεταφέρει σε έναν φάκελο Dropbox όπου μπορείτε να κάνετε λήψη του εκτυπώσιμου.

Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε την κενή έκδοση

Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε την προσυμπληρωμένη έκδοση

Μόλις κατεβάσετε την εικόνα, ανοίξτε τον στον υπολογιστή σας και εκτυπώστε. Θα θέλετε να γεμίσετε το χαρτί ώστε να ταιριάζει στη σελίδα (χρησιμοποίησα χαρτί 8,5 x 11″. Εάν ο εκτυπωτής σας δεν έχει την επιλογή χωρίς περιθώρια, θα θέλετε να πάρετε την έκδοση του εκτυπώσιμου χωρίς τη μαύρη γραμμή στο κάτω μέρος.

Παρακολουθήστε όλες τις τρομακτικές ταινίες αυτό το φθινόπωρο με αυτή τη λίστα ελέγχου ταινιών για το Halloween που μπορεί να εκτυπωθεί!  Απλώς κατεβάστε και εκτυπώστε στο σπίτι δωρεάν!Και αυτό είναι το μόνο που υπάρχει για αυτή τη λίστα ελέγχου ταινιών αποκριών με δυνατότητα εκτύπωσης!! Ενημερώστε με εάν αντιμετωπίσετε προβλήματα κατά τη λήψη και την εκτύπωση και θα κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω.

Ακολουθούν πιο δροσερές μέρες και όλες οι τρομακτικές ταινίες μπροστά!

xo
Ραχήλ

Schreibe einen Kommentar